Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2021 16:34 - Ние не поемаме никаква отговорност, към вас но ви призоваваме да ни вярвате!
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2068 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 27.07.2021 16:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ние не поемаме никаква отговорност, към вас но ви призоваваме да ни вярвате!
Всички диктатури в човешката история, са били налагани през фалшивата грижа за човешкото общество.
Всички диктатури са били подкрепяни от псевдо интелигенцията, зависима материално от властта. Всички диктаторски режими ни призовават да се откажем от свободите и правата си, срещу илюзорна сигурност.
Накрая губим свободата и сигурността си.
Това са фактите в човешката история.
Аз не искам да бъда ваксиниран, с експериментално изобретение,след като хората които стоят зад него не приемат никакво задължение и отговорност. В случай че нещо се случи с моето здраве. Те могат да спекулират с безопасността му, но техните твърдения не са подкрепени с факти. Защото никой не може да знае какви ще бъдат дългосрочните ефекти. И няма как да знаят, преди да изминат много години.
Да обобщим!
Компаниите разработили ваксините не искат да носят отговорност, за евентуални рискове за нашето здраве. Политиците които ни агитират също не носят отговорност. Не носят отговорност и медицинските лица и представители на фарма индустрията. Въпреки това, всички те, ни призовават да бъдем отговорни и да рискуваме здравето си, приемайки една експериментална субстанция, за която все още не знаем нищо.
Дами и господа, това е медицински фашизъм!
Знаете ли защо толкова бързат. Защото, с всеки изминал ден ще излизат наяве страничните ефекти от съмнителната субстанция, която ни налагат.
Държавите с най-висок процент ваксинирани са и с най-висок процент заболели. И да. Заболяват и ваксинираните. Основателният въпрос е с какво точно ни бодат. Защо всички медии са впрегнати в рекламата на една експериментална субстанция,, която не изминала всички тестове, за които са необходими години.
Защо тези които отнемат правата ни, под предлог грижа за нашето здраве, не носят нито юридическа, нито финансова отговорност, за субстанцията която рекламират и налагат.
Аз няма да се ваксинирам. Нито сега, нито утре! Предпочитам да вярвам на естественият си имунитет, който природата е изграждала милиони години. Имунитет който се е доказал във времето. Точно защото разсъждавам критично и трезво, няма да позволя да ме боцкат със съмнителна субстанция, за която никой не носи отговорност!
  Тодор Галмадиев



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3786298
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия